Ilmoitusten asetukset

14. helmikuuta 2022

ID 96669

Kaspersky Security Cloud näyttää ilmoituksia kertoakseen sinulle erilaisista tapahtumista, jotka liittyvät tietokoneen turvallisuuteen (esimerkiksi haitallisen objektin havaitseminen, sovelluksen tietokantojen päivittäminen tai jos Verkkohyökkäysten esto on pois käytöstä). Ilmoitukset näkyvät näytön oikeassa yläkulmassa ja ilmoituskeskuksessa. Ilmoitusten näyttäminen riippuu järjestelmän Ilmoitus-asetuksista.

Huomaa: Jotkin ilmoitukset eivät ehkä tule näkyviin Kaspersky Security Cloudin asennuksen jälkeisen tunnin aikana.

Riippumatta siitä, ovatko ilmoitukset käytössä vai pois käytöstä, Kaspersky Security Cloudin käynnissäoloajan tapahtumien tiedot kirjautuvat sovelluksen raportteihin.

Poista käytöstä ilmoitukset tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa tietoturvaan

Ilmoitusäänen poistaminen käytöstä

Ota käyttöön ilmoitukset erikoistarjouksista ja -kampanjoista