Tietokoneen suojauksen laajuus

14. helmikuuta 2022

ID 96925

Kaspersky Security Cloudin havaitsemat objektit jaetaan luokkiin eri ominaisuuksien perusteella. Sovellus etsii aina viruksia, matoja, troijalaisia ja haitallisia työkaluja. Nämä ohjelmat voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa tietokoneellesi. Varmistaaksesi luotettavamman tietokoneen suojaamisen, voit laajentaa havaittavien objektien luetteloa ottamalla käyttöön sovelluksen tarkistaaksesi oikeat ohjelmat, joita voidaan käyttää tietokoneesi tai henkilökohtaisten tietojesi vahingoittamiseen.

Objektit, joita vastaan Kaspersky Security Cloud tarjoaa suojan, on luokiteltu seuraavasti:

• Virukset, madot, troijalaiset, haitalliset työkalut, mainosohjelmat ja automaattivalitsimet.

Tämä luokka sisältää:

1. Kaikentyyppiset haittaohjelmat.
    2. Ohjelmisto, joka voi häiritä näyttämällä mainoksia (kuten bannereita) tietokoneellasi tai korvaamalla selaimesi hakutuloksia mainossivustoilla.
    3. Sovellukset, jotka muodostavat piilotettuja puhelinyhteyksiä modeemin välityksellä.

Suojaus kaikenlaisia haittaohjelmia vastaan takaa pienimmäin tarpeellisen suojaustason. Kasperskyn asiantuntijoiden suositusten mukaisesti Kaspersky Security Cloud valvoo aina tähän luokkaan kuuluvia objekteja.

• Laillinen ohjelmisto, jota tunkeilijat voivat käyttää tietokoneesi tai henkilökohtaisten tietojesi vahingoittamiseen. Tämä luokka sisältää lailliset ohjelmistot, kuten etähallintasovellukset, joiden avulla voidaan vahingoittaa tietokonettasi tai henkilökohtaisia tietojasi.

Valitse havaittavat objektiluokat

Valituista havaittavien objektien luokista riippuen Kaspersky Security Cloud käyttää joitakin tai kaikkia virustorjuntatietokantojaan suorittaessaan Tiedoston virustorjunnan, Verkon virustorjunnan ja virustarkistuksen tehtäviä.

Huomaa: Jos Kaspersky Security Cloud luokittelee sovelluksen haittaohjelmaksi, mutta olet varma että se on turvallinen, voit lisätä sovelluksen luotettavaan vyöhykkeeseen.

Luotettu vyöhyke on luettelo objekteista, joita Kaspersky Security Cloud ei tarkista tai valvo. Saatat joutua lisäämään objekteja turvalliseen vyöhykkeeseen, jos Kaspersky Security Cloud esimerkiksi estää tiedoston, sovelluksen tai verkkosivuston käytön, vaikka olet täysin varma että tämä objekti, sovellus tai verkko-osoite on vaaraton.

Kun sovellus on lisätty luotettuun vyöhykkeeseen, sen tiedosto- ja verkkotoimintaa ei enää valvota (ei myöskään epäilyttävää toimintaa). Kaspersky Security Cloud kuitenkin jatkaa luotettuun sovelluksen suoritettavan tiedoston ja prosessin tarkistamista.

Lisää/poista tiedosto tai kansio luotettujen tiedostojen ja kansioiden luetteloon

Lisää/poista luotettu verkko-osoite luotettujen verkko-osoitteiden luetteloon

Ota käyttöön luotetun verkko-osoitteen valvonta