Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Päivitä rajattomaan versioon

12. huhtikuuta 2023

ID 143110

Jos haluat rajattoman suojatun tietoliikenteen ja vapauden valita VPN-palvelimet, voit päivittää Kaspersky VPN:n rajattomaan versioon. Voit uusia tilauksen, jos käytössäsi on jo rajaton versio ja tilauksesi on vanhentunut tai jatkoaika on alkanut.

Tilauksen uusiminen/ostaminen

Voit ostaa Kaspersky VPN -tilauksen myös My Kasperskyn kautta tai Kasperskyn verkkosivustosta:

• Jos ostat tilauksen My Kasperskystä, tilaus aktivoituu automaattisesti heti ostoksen viimeistelyn jälkeen.
  • Jos ostat tilauksen Kasperskyn verkkosivustosta, saat aktivointikoodin sähköpostitse määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen aktivointia varten aktivointikoodi pitää lisätä My Kaspersky -tiliin ja Kaspersky VPN yhdistää My Kasperskyyn. Tarkat tiedot siitä, miten aktivointikoodi lisätään manuaalisesti My Kaspersky -tiliin, löytyvät My Kasperskyn ohjeesta.

Katso myös

Kaspersky VPN -versiot

Tilauksen palauttaminen