Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Tietoja anonyymeistä tilauksista

12. huhtikuuta 2023

ID 191236

Tilauksesi on anonyymi, jos olet ostanut tilauksen Kaspersky VPN:n rajattomaan versioon App Storesta kirjautumatta My Kaspersky -tilillesi tai jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä. Anonyymi tilaus liitetään App Store -tiliisi, mutta ei My Kaspersky -tiliisi.

Voit liittää anonyymin tilauksen My Kaspersky -tiliisi koska tahansa. Kun olet kirjautunut My Kasperskyyn laitteella, jossa on Kaspersky VPN:n rajaton versio, tilauksesi liitetään automaattisesti My Kaspersky -tiliisi. Prosessissa voi kestää jonkin aikaa, ja laitteiden aktiiviset VPN-istunnot voivat keskeytyä. Tämän jälkeen voit hallita tilaustasi My Kasperskyssa. Kaikki kyseistä tilausta käyttävät laitteet yhdistetään automaattisesti My Kaspersky -tiliisi. Voit myös käyttää My Kaspersky -tiliäsi tilauksesi käyttämiseen Kaspersky VPN:n kanssa uusilla laitteilla (jos laiterajaa ei ole saavutettu).

Jos palautat anonyymin tilauksen Kaspersky VPN:ssä silloin, kun olet kirjautuneena My Kaspersky -tilillesi, tilauksesi liitetään automaattisesti myös My Kaspersky -tiliisi. Kaikki kyseistä tilausta käyttävät laitteet yhdistetään tiliin automaattisesti.

Huomaa: Kun tilauksesi on liitetty My Kaspersky -tiliin, sinun tulee vahvistaa kaikki automaattisesti liitetyt laitteet My Kasperskyssa.

Voit poistaa tilauksen My Kasperskysta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Anonyymin tilauksen poistaminen laitteesta