Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Jaetun tunneloinnin määrittäminen

12. huhtikuuta 2023

ID 240287

Voit määrittää VPN-yhteyden käyttöönoton vain valituille sovelluksille (jaettu tunnelointi).

Ota VPN käyttöön vain valituille sovelluksille

Huomaa: jaettu tunnelointi on saatavilla vain Kaspersky VPN:n rajattomassa versiossa.

Jaetussa tunneloinnissa on seuraavat rajoitukset:

• Voit määrittää jaetun tunneloinnin asetukset vain muille kuin järjestelmäsovelluksille Sovellukset-kansiosta.
  • Jos jaettu tunnelointi on päällä ja VPN-yhteys katkeaa, Hätäpysäytin katkaisee tiedonsiirron Internetin kautta vain jaetun tunneloinnin luetteloon lisättyjen sovellusten osalta.