Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Miten yhdistää laite tai katkaista laitteen yhteys My Kasperskyyn

2. lokakuuta 2023

ID 127003

Laitteen yhdistäminen My Kasperskyyn

Kaspersky VPN Secure Connection voi yhdistää My Kasperskyyn käyttämällä tunnistetietoja, joita käytettiin yhteyden muodostamisessa My Kasperskyyn toisesta sovelluksesta, kuten Kaspersky Plusista. Kun sovellus käynnistetään, Kaspersky VPN Secure Connection ilmoittaa että käyttäjätili löydettiin.

Yhdistä My Kasperskyyn käyttämällä löydettyä tiliä:

napsauttamalla Muodosta yhteys My Kasperskyyn -painiketta sovelluksen ikkunassa.

Miten katkaista laitteen yhteys My Kasperskyyn