Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Jaetun tunneloinnin määrittäminen

2. lokakuuta 2023

ID 232827

Voit määrittää VPN-yhteyden käyttöönoton vain valituille sovelluksille (jaettu tunnelointi).

VPN-yhteyden käyttöönoton määrittäminen valituissa sovelluksissa

Jaetulla tunneloinnilla on seuraavat rajoitukset:

• Jaettu tunnelointi toimii vain Microsoft Windows 10:ssä tai uudemmassa. Jos päivität vanhemman käyttöjärjestelmän näihin versioihin, sinun on asennettava Kaspersky VPN Secure Connection uudelleen, jotta toiminnot ovat käytettävissä.
  • Jaettu tunnelointi ja virustorjuntasovellukset. Tässä tapauksessa Kaspersky VPN Secure Connection näyttää virheilmoituksen.
  • Jaettu tunnelointi voi vaikuttaa TeamViewerin toimintaan. Jos haluat käyttää TeamVieweriä, ota VPN käyttöön ilman tätä toimintoa.
  • Jos VPN-yhteys on käytössä, kaikki sovellukset, pois jätettävät mukaan lukien, käyttävät VPN-tunnelin DNS:ää käyttäjän DNS:n sijaan.
  • DNS-pyynnöt luettelossa olevilta sovelluksilta, jotka on asetettu toimimaan VPN:n kautta, eivät aina kulje DNS-palvelimen VPN-tunnelin kautta. Tietyissä tapauksissa sovelluksen DNS-pyynnöt voidaan lähettää VPN-tunnelin ulkopuolella.
  • Valittujen sovellusten VPN-asetuksia käytetään vain sovellusten määritetyille poluille. Jos polku muuttuu esimerkiksi luettelossa olevan sovelluksen päivityksen seurauksena, valittujen sovellusten asetuksia ei sovelleta siihen automaattisesti.