Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

VPN:n tilan tarkistaminen

22. joulukuuta 2023

ID 127005

Kun haluat tarkistaa VPN:n tilan:

Avaa sovelluksen pääikkuna.

Kaspersky VPN Secure Connectionin pääikkuna saattaa näyttää seuraavia tietoja VPN-yhteyden tilasta:

• Yhteyden muodostaminen epäonnistui. Yritä muodostaa suojattu yhteys uudelleen napsauttamalla Napsauta tätä ottaaksesi käyttöön virtuaalipalvelimen -painiketta.
  • Yhteytesi on suojattu. Sovellus suojaa henkilökohtaisia tietojasi, joita lähetät Internetiin.
  • Muodostetaan yhteyttä. Ole hyvä ja odota, kun sovellus muodostaa suojattua yhteyttä.
  • Ilmainen päivittäinen 200 Mt:n raja on saavutettu. Olet ylittänyt sovelluksen ilmaisversion tietoliikennerajoituksen. Jatkaaksesi sovelluksen käyttöä sinun täytyy joko odottaa pääikkunassa näytetty aika tai vaihtaa sovelluksen Rajattomaan versioon.