Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Vaihe 5. Asennus

22. joulukuuta 2023

ID 127352

Sovelluksen asentaminen vie jonkin aikaa. Odota, kunnes asennus on valmis.

Kun asennus on valmis, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Asennuksen aikana Kaspersky VPN Secure Connection tarkistaa, täyttääkö tietokone laite- ja ohjelmistovaatimukset:

• Täyttävätkö käyttöjärjestelmä ja Service Pack ohjelmistovaatimukset;
  • Että kaikki tarvittavat sovellukset ovat käytettävissä;
  • Että vapaa levytila riittää asennukseen;
  • Että sovelluksen asentavalla käyttäjällä on järjestelmänvalvojan valtuudet.

Jos jokin edellä luetelluista vaatimuksista ei täyty, ohjattu toiminto näyttää asianmukaisen huomautuksen.