Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Tietoja Kaspersky VPN Secure Connection -versioista

22. joulukuuta 2023

ID 127799

Voit käyttää Kaspersky VPN Secure Connectionin ilmaisversiota tai Rajatonta versiota. Jos haluat käyttää sovelluksen rajatonta versiota, osta tilaus.

Sovelluksen ilmaisversio

Sovelluksen ilmaisversiota käytettäessä:

• Voit käyttää sovellusta kaikilla laitteillasi.
  • Voit käyttää 200 Mt suojattua liikennettä päivässä kullakin laitteella (300 Mt, jos laitteesi on yhdistetty My Kasperskyyn).
  • Et voi valita VPN-palvelimen sijaintia. Sovellus valitsee VPN-palvelimen sijainnin automaattisesti.

Sovelluksen Rajaton versio

Tilauksesi säännöistä riippuu, kuinka monessa laitteessa voit käyttää sovelluksen Rajatonta versiota.

Sovelluksen Rajatonta versiota käytettäessä:

• Voit käyttää suojattua liikennettä päivittäin rajoittamattomasti jokaisella laitteella (paitsi jos Internet-palveluntarjoajasi rajoittaa liikenteesi määrää).
  • Voit valita VPN-palvelimen sijainnin.
  • Voit luoda suojatun yhteyden nopeimman palvelimen kautta.
  • Voit määrittää hätäkatkaisinominaisuuden katkaisemaan Internet-yhteytesi kokonaan, jos VPN-yhteytesi katkeaa. Näin varmistat, että tietosi eivät koskaan altistu suojaamattomalle Internet-yhteydelle.
  • Voit määrittää VPN-yhteyden käyttöönoton vain valituille sovelluksille (jaettu tunnelointi).
  • Voit käyttää Kaksinkertainen VPN -ominaisuutta vaihtaaksesi IP-osoitteesi kahdesti, mikä tarjoaa ylimääräisen salauskerroksen.

Kaspersky VPN Secure Connectionin Rajaton versio täytyy olla yhdistetty My Kasperskyyn.