Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Tietoja VPN:n lisäasetuksista

22. joulukuuta 2023

ID 127965

VPN:n lisäominaisuudet ovat käytettävissä, kun Kaspersky Plus tai Kaspersky Premium on asennettu ja toimii tietokoneessasi.

VPN:n lisäominaisuuksia:

• Asetukset, joiden avulla VPN otetaan käyttöön vierailtaessa seuraavien luokkien verkkosivuilla:
    • Pankkisivustot;
    • Maksujärjestelmät;
    • Verkkokaupat ja muut kaupankäyntisivustot;
    • Sosiaaliset verkot.
  • VPN-palvelimen sijainnin automaattisen vaihdon asetukset Jos olet määrittänyt VPN:n asetuksissa eri alueet eri verkkosivustoluokille, voit määrittää, vaihdetaanko aluettasi siirryttäessä eri verkkosivustoluokkien välillä.
  • VPN-asetukset yksittäisille verkkosivustoille, esimerkiksi verkkosivustoille, joissa vierailet usein.