Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Vaihe 3. Sovelluksen asetusten tallentaminen

22. joulukuuta 2023

ID 128330

Tässä vaiheessa valitse Tallenna sovelluksen käyttöasetukset -valintaruutu mikäli haluat tallentaa laitteella olevat sovelluksen aiemmin määritettyjen asetusten arvot.

Jos valintaruutu on valittu:

• Seuraavat sovelluksen asetukset tallennetaan:
    • Sovelluksen käynnistyssäännöt tietokoneen käynnistyksessä;
    • Asetukset VPN:n käyttöönottoa varten;
    • VPN-asetukset yhdistettäessä Wi-Fi-verkkoihin;
    • Valittujen Wi-Fi-verkkojen VPN-asetukset;
    • Verkkosivujen luokkien ja valittujen verkkosivustojen VPN-asetukset.
  • Seuraavia asetuksia ei tallenneta:
    • Tilausasetukset;
    • My Kaspersky -yhteysasetukset.

Jos valintaruutu on tyhjennetty, vain valittujen verkkosivustojen VPN-asetukset tallennetaan.

Jatka sovelluksen poistamista napsauttamalla Seuraava > -painiketta.