Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Miksi verkkosivustoa ei voi avata Kaspersky VPN Secure Connectionin kautta?

22. joulukuuta 2023

ID 160120

Jotkin verkkosivustot estävät pääsyn, jos yrität muodostaa yhteyden niihin suojatun yhteyden kautta.

Pääsy verkkosivustoon suojatun yhteyden kautta voidaan estää seuraavista syistä:

• Verkkosivuston omistajat haluavat käyttöoikeudella käytettävän julkaistun sisällön olevan saatavilla vain tietyllä alueella, koska eri alueilla käytetään eri tarjouksia ja hintoja.
  • Verkkosivuston omistajat haluavat, että verkkosivustoa käytetään vain tietyltä alueelta. Esimerkiksi arvonta voidaan järjestää tietyllä alueella estäen pääsy muilta alueilta.