Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

VPN:n poistaminen käytöstä selaimessa

19. maaliskuuta 2024

ID 145691

Ennen kuin suojattu yhteys muodostetaan, voit poistaa käytöstä suojatun yhteyden selaimen ikkunassa.

Poista VPN käytöstä selaimessa

napsauttamalla Peruuta-painiketta selaimen ikkunassa, jossa suojattu yhteysprosessi näytetään.

Kaspersky VPN Secure Connection ei pyydä sinua ottamaan käyttöön suojattua yhteyttä tällä verkkosivustolla 6 tuntiin. Kun tämä aika on kulunut, sovellus pyytää sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden tällä verkkosivustolla.