Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Mukautetun DNS over HTTPS -palvelimen määrittäminen

19. maaliskuuta 2024

ID 269885

Voit määrittää kolmannen osapuolen DNS over HTTPS -palvelimia oletusarvoisten DNS-palvelimien sijaan. Tämä vaihtoehto voi olla hyödyllinen, jos joudut hallinnoimaan ja suodattamaan DNS-kyselyitäsi tai tarvitset lisätoimintoja joltakin DNS-palveluntarjoajalta.

Mukautetun DNS over HTTPS -palvelimen määrittäminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetMukautettu DNS.
  4. Napsauta Asetukset-painiketta.

Tämä avaa Mukautettu DNS-ikkunan.

5. Kytke Käytä mukautettua DNS over HTTPS -palvelinta -valintakytkin asentoon Käytössä.

VPN on poistettava käytöstä, jotta DNS over HTTPS -palvelin voidaan asettaa.

6. Määritä DNS over HTTPS -palvelimen osoite ja napsauta Tallenna-painiketta.

Esimerkkejä DNS over HTTPS -palvelimista:

• Google: https://dns.google/dns-query
  • Cloud Flare: https://cloudflare-dns.com/dns-query
  • AdGuard (suodatuksen kanssa): https://dns.adguard.com/dns-query

Palveluntarjoaja määrittää käyttöehdot. Käyttäjä on vastuussa tietyn DNS-palveluntarjoajan palvelun käyttämisestä.