Suuren tiedoston liittäminen pyyntöön

4. huhtikuuta 2023

ID 104224

Voit liittää asiakaspalvelun pyyntöön suuren tiedoston. Voit liittää tiedoston luodessasi uuden pyynnön tai liittää sen avoimeen pyyntöön. Tehdäksesi tämän sinun täytyy ladata ja asentaa laitteeseen sovellus, joka tukee tiedostojen lataamista WebDAVin kautta. Seuraavasta taulukosta näet esimerkkejä ilmaisista sovelluksista, jotka tukevat tiedostojen lataamista verkkoon WebDAVin kautta.

Esimerkkejä WebDAVia tukevista ilmaisista sovelluksista

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Cyberduck v.4.9.3

Finder

Dolphin 16.04.1

WebDAV Navigator Lite 2.1.5

Webdav Navigator 4.0.5

Far Manager v.3.0, jossa NetBox-laajennus

Commander One v.1.5.2

Nautilus 3.10.1

Total Commander v.2.72, jossa WebDAV-laajennus

WebDrive 3.2.3

Olemme testanneet vain sovellusten yhteensopivuutta hallintakonsolin kanssa, ja sovellukset olivat tuolloin ilmaisia. Sovellusten käyttöliittymä ei välttämättä ole käytettävissä toivomallasi kielellä. Tarkista myös, että sovellusten GDPR-valmiudet ja tietosuojakäytännöt ovat kunnossa, ennen kuin käytät sovelluksia. Mainittujen sovellusten omistajat eivät millään tavoin tue tai sponsoroi Kasperskyä, eikä Kaspersky ole minkäänlaisessa sidossuhteessa mainittujen sovellusten omistajiin. Tämä luettelo on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sitä pidä tulkita nimenomaisesti ilmaistuiksi tai oletetuiksi takuiksi tai sen katsoa muodostavan mitään nimenomaisesti ilmaistuja tai oletettuja takuita.

Voit käyttää mitä tahansa sovellusta, joka tukee tiedostojen lataamista verkkoon WebDAVin kautta.

Voit liittää suuren tiedoston teknisen tuen pyyntöön seuraavasti:

1. Siirry Tuki-osioon.
  2. Vieritä Asiakaspalvelu- ikkunassa alas ja napsauta Ota yhteyttä asiakaspalveluun -linkkiä.
  3. Valitse pyyntö, johon haluat liittää suurikokoisen tiedoston, tai aloita uuden pyynnön luominen napsauttamalla Luo pyyntö -painiketta.
  4. Napsauta Lataa suuret tiedostot WebDAVn kautta ja Kopioi linkki.

Linkki asiakaspalvelun verkkokansioon kopioidaan leikepöydälle.

5. Avaa sovellus, joka tukee tiedostojen WebDAV-lataamista.
  6. Luo uusi WebDAV-yhteys käyttämällä linkkiä verkkokansioon palvelimen osoitteena.
  7. Muodosta yhteys (esimerkiksi napsauttamalla Yhdistä).

Sovellus muodostaa yhteyden asiakaspalvelun verkkokansioon.

8. Lataa tiedosto verkkokansioon (esimerkiksi napsauttamalla Lataa ja valitsemalla tiedosto laitteeltasi).

Tiedosto ladataan asiakaspalvelun verkkokansioon.

9. Palaa pyyntöikkunaan, täytä vaaditut kentät ja lähetä pyyntösi napsauttamalla Lähetä pyyntö -painiketta.

Ladattu tiedosto liitetään pyyntöön.

Voit ladata enintään 1 200 Mt WebDAVin kautta.