Tietoja automaattisesti aloitetusta käyttöoikeusajasta

4. huhtikuuta 2023

ID 136795

Kaspersky-sovelluksen käyttöoikeusaika voidaan aloittaa automaattisesti, kun sovellus on asennettu laitteelle.

Käyttöoikeusaika alkaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Käyttöoikeus on aika- ja laiterajoitettu, tai se on ostettu osana usean laitteen pakettia ja siinä on kestoon ja laitteiden määrään liittyviä rajoituksia.
  • Tiedot käyttöoikeudesta lisätään tiliisi.
  • Käyttöoikeutta ei ole käytetty aiemmin.
  • Sovellus asennettiin henkilökohtaisesta asennuspaketista, jossa oli tietoa käyttöoikeudesta.

Saat ilmoituksen tilillesi ennen kuin lataat henkilökohtaisen asennuspaketin sovelluksesta, jonka käyttöoikeusaika voidaan aloittaa automaattisesti.