Euroopan unionin lakiartiklan noudattaminen

4. huhtikuuta 2023

ID 173243

Kun ohjelmaa jaetaan Euroopan unionin alueella, hallintakonsoli noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) (katso Tietoja GDPR:stä). Tämä tarkoittaa sitä, että voit milloin tahansa poistaa kaikki hallintakonsolissa käytetyt henkilökohtaiset tietosi. Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan voit myös kieltäytyä kaikista hallintakonsolissa hyväksymistäsi sopimuksista.

Poista kaikki henkilökohtaiset tietosi hallintakonsolista

Hylkää Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin käyttöehdot

Kieltäydy vastaanottamasta erikoistarjouksia sähköpostitse

Katso myös

Tietojen toimittaminen

Tilin poistaminen

Tietoja GDPR:stä