Käyttöoikeuden lähettäminen tiliin lisätylle laitteelle

4. huhtikuuta 2023

ID 173437

Näin voit lähettää käyttöoikeuden tiliin lisätylle laitteelle:

1. Siirry Käyttöoikeudet-osioon.
  2. Napsauta haluamaasi käyttöoikeutta.
  3. Napsauta Suojaa toinen laite ‑painiketta ja valitse Yhdistetty laite.
  4. Napsauta Lähetä käyttöoikeus -painiketta.
  5. Valitse laite, jolle haluat lähettää käyttöoikeuden.
  6. Napsauta Lähetä-painiketta.

Käyttöoikeuden lähettäminen ei välttämättä ole käytettävissä. Käyttöoikeuden toimittaminen voi kestää kauan (jopa 24 tuntia).

Jos haluat vaihtaa laitteessasi olevan käyttöoikeuden toiseen, laitteen nykyinen käyttöoikeus on ehkä peruttava ja uusi käyttöoikeus lähetettävä.