Työkavereiden kutsuminen

4. huhtikuuta 2023

ID 175362

Voit kutsua kaikki työkaverisi sähköpostilla suoraan tililtäsi, jotta he voivat käyttää käyttöoikeuttasi laitteidensa suojaamiseen.

Näin voit kutsua työkavereitasi:

1. Siirry Käyttöoikeudet-osioon.
  2. Varmista, että olet lisännyt käyttöoikeutesi tiedot tilillesi.
  3. Napsauta Suojaa toinen laite -painiketta.
  4. Valitse Kutsu työkavereita.
  5. Syötä tai liitä sähköpostiosoitteet välilyönnillä, puolipisteellä tai rivinvaihdolla eroteltuina.

Voit antaa kerrallaan enintään 50 sähköpostiosoitetta.

6. Napsauta Lähetä-painiketta.

Latauslinkit lähetetään annettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Kun työkaverisi ovat ladanneet ja asentaneet sovelluksen kutsuviestistä, heidän sovelluksensa muodostavat yhteyden tiliisi automaattisesti. Voit hallinnoida toimistolaitteidesi suojausta hallintakonsolissa. Työkavereillasi ei ole pääsyä tilillesi tai yksityistietoihisi.