Tietojen toimittaminen

4. huhtikuuta 2023

ID 178389

Tarjotakseen sinulle hallintakonsolin ydintoiminnot ja hallintakonsolin kanssa yhteensopivien verkkopalveluiden toiminnot AO Kaspersky Labin pitää saada ja käsitellä tietoja, jotka saattavat tiettyjen maiden sovellettavien lakien mukaan olla henkilökohtaisia. Näiden tietojen tarkempi kuvaus löytyy käyttöehdoista.

Näytä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin käyttöehdot

Tietoja anonymisoiduista tiedoista, joita Kaspersky käsittelee muodossa, joka ei itsessään salli yhdistämistä tiettyyn yksilöön, löydät artikkelista Laadun ja käytettävyyden parantaminen.

Tietoja annettujen tietojen poistamisesta löydät artikkelista Euroopan unionin lakiartiklan noudattaminen.