Sovelluksen aktivoiminen hallintakonsolin avulla

4. huhtikuuta 2023

ID 228723

Voit lisätä aktivointikoodin manuaalisesti tilillesi, jos haluat synkronoida yhdistettyjen laitteidesi käyttöoikeustiedot.

Sovelluksen aktivoiminen hallintakonsolin kautta:

1. Yhdistä sovelluksesi hallintakonsolin tiliisi, jos et ole vielä sitä tehnyt.
  2. Siirry hallintakonsolin Käyttöoikeudet-osioon.
  3. Kirjoita aktivointikoodi sivun alareunan Lisää aktivointikoodi -kenttään.
  4. Napsauta Lisää-painiketta.

Jos koodi on lisätty onnistuneesti, rekisteröityä käyttöoikeutta vastaava paneeli tulee näkyviin Käyttöoikeudet-osioon. Sellaiset sovellukset aktivoidaan, jotka ovat yhteensopivia käyttöoikeutesi kanssa ja jotka on yhdistetty tiliisi. Lisäksi tarkistetaan, onko rekisteröity käyttöoikeus lähetettävä yhdistettyihin laitteisiisi manuaalisesti. Jos se voidaan lähettää, voit valita laitteet ja lähettää käyttöoikeuden heti.

Aktivointikoodin on oltava kelvollinen (käyttöoikeus ei saa olla vanhentunut), eikä se saa olla kielletty, estetty tai aiemmin lisätty. Voit lisätä enintään 100 aktivointikoodia hallintakonsolin tilillesi.