Tilin luominen

4. huhtikuuta 2023

ID 95227

Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sen hallintakonsolin kirjautumissivulla.

Luo tili seuraavasti:

1. Napsauta kirjautumissivulla Kirjaudu sisään -painiketta.

Näkyviin avautuu ikkuna, jossa pyydetään tarvittavat tiedot tilin luomiseen.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  3. Luo ja anna salasana.

Salasanan täytyy sisältää vähintään kahdeksan merkkiä, joiden joukossa on vähintään yksi numero, yksi iso kirjain sekä yksi pieni kirjain, ja siinä ei saa käyttää välilyöntejä. Katso kaikki salasanoja koskevat vaatimukset.

4. Anna salasana uudelleen.
  5. Napsauta Luo tili -painiketta.

Vahvistuslinkki lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

6. Tarkista postilaatikkosi ja klikkaa vahvistuslinkkiä.

Tilisi on luotu ja sähköpostiosoitteesi on vahvistettu.