Laitteen tietoturvatilan tarkasteleminen

4. huhtikuuta 2023

ID 95240

Tietoja yhdistetyistä laitteista näytetään Laitteet-osion laitepaneeleissa. Laitepaneeli sisältää asennettujen Kaspersky-sovellusten luettelon, etähallinnan ja uusien sovelluslatausten ohjaimet sekä päivämäärän ja kellonajan, jolloin laite viimeksi muodosti yhteyden. Lisäksi paneelissa on kuvakkeita ja lyhyitä kuvauksia, jotka kertovat laitteen turvallisuustilan.

Laitepaneelissa käytetään seuraavia kuvakkeita:

Laitteen turvallisuustilan kuvakkeet

Kuvake

Merkitys

Tila: hyvä

Laite on suojattu. Uhkia ei havaittu.

Tila: ongelmia

Mahdollinen tietoturvauhka on havaittu. Tarkastele yksityiskohtaisia tietoja tietoturvaongelmista ja niiden mahdollisista ratkaisuista.

Tila: kriittinen

Tietoturvaongelma havaittiin. Tarkastele yksityiskohtaisia tietoja tietoturvaongelmista ja niiden mahdollisista ratkaisuista.

Tila: prosessi käynnissä

Laitetta tarkistetaan ja sovelluksen tietokantoja tai suojaustilan tietoja päivitetään.

Tila: ajastettu

Laitteen tarkistus tai tietokannan päivitys on ajastettu. Sovellus aloittaa tarkistuksen tai päivittää tietokannat heti, kun laite saa yhteyden Internetiin.

Tila: yhteys katkaistu

Laitteella ei ole Internet-yhteyttä. Suojataksesi laitetta yhdistä se Internetiin.

Tila tuntematon

Laitteen turvallisuustilaa ei voitu määrittää. Yritä myöhemmin uudelleen.

Jos laitteella on tietoturvaongelma, johon on saatavilla ratkaisu, näkyviin tulevat myös ratkaisun tiedot.