Salasanan vanhenemisen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

4. huhtikuuta 2023

ID 95244

Salasanan vanhenemispäivä antaa tilillesi lisäturvaa. Jos salasanan vanhenemispäivä on käytössä, sinua kehotetaan automaattisesti vaihtamaan salasanasi aina 180 päivän välein parantaaksesi tilisi tietoturvaa.

Näin voit ottaa salasanan vanhenemisen käyttöön ja poistaa sen käytöstä:

1. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä, jossa lukee sähköpostiosoitteesi.

Avattava valikko avautuu.

2. Napsauta Tilin asetukset -painiketta.

Tämä avaa ikkunan, jossa voit muokata tilin asetuksia.

3. Siirry Salasana-välilehdelle.
  4. Jos haluat ottaa salasanan vanhenemisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, valitse tai poista Pyydä salasanan vaihtoa automaattisesti 180 päivän välein -valintaruutu.
  5. Anna salasanasi ja valitse Jatka.

Muutokset tallennetaan.