Tilin poistaminen

4. huhtikuuta 2023

ID 95252

Tämä toiminto poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot hallintakonsolista. Tätä toimintoa ei voi kumota. Tilin poistaminen ei vaikuta aktiivisiin lisensseihin eikä lisenssien automaattiseen uusimiseen. Niitä ei poisteta käytöstä, ja ne ovat jatkossakin aktiivisia. Jos haluat poistaa lisenssin käytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Näin voit poistaa tilisi:

1. Napsauta sivun yläosassa olevaa Tilin asetukset -linkkiä.
  2. Siirry Poista tili -välilehdelle.
  3. Napsauta Poista-painiketta.
  4. Anna tilisi salasana.
  5. Napsauta Jatka-painiketta.

Tili on poistettu. Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään tiedot yhdistetyistä sovelluksistasi ja syötetyistä aktivointikoodeistasi.