Pikatarkistuksen suorittaminen

4. huhtikuuta 2023

ID 95346

Pikatarkistuksen aikana sovellus tarkistaa objektit, jotka on ladattu käyttöjärjestelmän käynnistyksen aikana, järjestelmän muistin ja laitteen käynnistyssektorit. Voit tarkistaa laitteesi nopeasti haittaohjelmien varalta käyttämällä pikatarkistusta.

Voit suorittaa pikatarkistuksen samanaikaisesti useammalla tai kaikilla yhdistetyillä laitteilla.

Pikatarkistus voidaan käynnistää etäyhteyden kautta laitteilla, jotka ovat verkossa ja joita Kaspersky Small Office Security tai Kaspersky Internet Security for Mac suojaavat.

Näin voit suorittaa pikatarkistuksen yhdistetyillä laitteilla:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Valitse tarkistettavat laitteet merkitsemällä laitepaneelien vasemmassa yläkulmassa olevat valintaruudut tai käyttämällä Valitse kaikki -vaihtoehtoa.
  3. Napsauta Pikatarkistus-painiketta.

Pikatarkistus käynnistetään.

Katso myös

Laitteiden löytäminen nopeasti

Laitteiden näyttäminen ruuduissa tai luettelossa