Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

4. huhtikuuta 2023

ID 95348

Oletusasetuksena Kaspersky-sovellukset tarkistavat Kasperskyn päivityspalvelimet päivitysten varalta ja päivittävät sovellusten tietokannat joka päivä. Voit myös suorittaa sovellusten tietokantojen päivittämisen manuaalisesti koska tahansa.

Voit suorittaa päivityksen useilla tai kaikilla yhdistetyillä laitteilla samanaikaisesti.

Päivitys voidaan käynnistää etäyhteyden kautta laitteilla, jotka ovat verkossa ja joita Kaspersky Small Office Security tai Kaspersky Internet Security for Mac suojaavat.

Näin voit suorittaa päivityksen yhdistetyillä laitteilla:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Valitse tarkistettavat laitteet merkitsemällä laitepaneelien vasemmassa yläkulmassa olevat valintaruudut tai käyttämällä Valitse kaikki -vaihtoehtoa.
  3. Napsauta Päivitä-painiketta.

Päivitys käynnistyy.

Katso myös

Laitteiden löytäminen nopeasti

Laitteiden näyttäminen ruuduissa tai luettelossa