Laitteen poistaminen tilistä

4. huhtikuuta 2023

ID 95350

Voit poistaa laitteen tilistäsi hallintakonsolissa, mikäli et esimerkiksi enää käytä laitetta. Laitteen poistaminen tilistä poistaa myös laitteeseen asennetut Kaspersky-sovellukset.

Et voi etähallita laitteelle asennettuja Kaspersky-sovelluksia sen jälkeen, kun laite on poistettu tilistä. Laitteen poistaminen tilistä ei vaikuta laitteella olevien sovellusten toimintaan, elleivät sovellukset vaadi pakollista yhteyttä hallintakonsoliin. Tilistä poistettujen sovellusten käyttöoikeudet jatkuvat käyttöoikeussopimuksen mukaisesti. Tiedot ostetuista käyttöoikeuksista säilyvät tilissä.

Sovellusten toiminnot, jotka vaativat yhteyden tiliisi hallintakonsolissa, eivät toimi sen jälkeen, kun sovellus tai laite on poistettu hallintakonsolissa.

Näin poistat laitteen tilistä:

1. Siirry Laitteet-osioon.
  2. Napsauta haluamaasi laitetta.
  3. Napsauta Katkaise yhteys -linkkiä.

Vahvistusikkuna aukeaa.

4. Vahvista toiminto.

Laite poistetaan tilistä. Myös laitteelle asennetut Kaspersky-sovellukset poistetaan tilistä.

Voit yhdistää poistetun laitteen tiliisi uudelleen.