Tietoja hallintakonsolin tilistä

4. huhtikuuta 2023

ID 95393

Voit kirjautua sisään hallintakonsoliin yksittäisellä Kasperskyn tililläsi, jota voidaan käyttää yhtiön eri resurssien yhteydessä. Voit luoda tilisi esimerkiksi hallintakonsolin kirjautumissivulla tai Kaspersky-sovelluksessasi.

Hallintakonsoli on suunniteltu vain Kaspersky Small Office Security -ratkaisujen hallinnoimiseen. Hallintakonsoli ei näytä laitteita ja käyttöoikeuksia, joita käytät Kaspersky-tilisi yhteydessä, mutta jotka eivät ole osa Kaspersky Small Office Security -suojaustasi.

Katso myös

Tilin luominen