Tietoja laitteen suojaamisesta tilin kautta

4. huhtikuuta 2023

ID 95394

Voit hallinnoida yhdistettyjen laitteiden suojausta tililtäsi etäyhteyden kautta lähettämällä komentoja laitteilla oleviin Kaspersky-sovelluksiin. Voit esimerkiksi tehdä seuraavaa:

• tarkistaa laitteen haittaohjelmien varalta
  • päivittää sovelluksen tietokantoja
  • ottaa suojauskomponentit käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Laitteen hallinta etäyhteyden kautta on saatavilla, kun laite on verkossa ja yhdistetty Kaspersky-sovellus on käynnissä. Kun komentoja lähetetään offline-tilassa oleville laitteille, komentojen tiedot säilytetään 7 päivän ajan. Jos laite ei ole yhteydessä Internetiin tänä aikana, komennot peruutetaan. Laitteen tarkistuksen aikana objektit käsitellään automaattisesti laitteella paikallisesti olevassa sovelluksessa määritettyjen automaattisen käsittelyn sääntöjen mukaisesti.

Katso myös

Laitteen yhdistäminen tiliin

Pikatarkistuksen suorittaminen

Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

Sovelluksen tietokantojen päivittäminen

Mitä tehdä, jos mobiililaitteesi katoaa tai varastetaan