Sanasto

4. huhtikuuta 2023

ID 95897

Aktiivinen avain

Avain, joka on tällä hetkellä sovelluksen käytössä.

Avaintiedosto

xxxxxxxx.key-muodossa oleva tiedosto, joka mahdollistaa Kaspersky-sovelluksen käytön kokeilu- tai kaupallisella käyttöoikeudella. Sovellus luo avaintiedoston aktivointikoodin perusteella. Voit käyttää sovellusta vain, jos sinulla on avaintiedosto.

Jatkoaika

Rajoitettu aika, joka alkaa määräajan tehokkaan käytön päättymisestä ja jonka aikana ohjelmisto toimii muuttamatta käytettävissä olevia toimintoja.

Kasperskyn päivityspalvelimet

Lista Kasperskyn HTTP- ja FTP-palvelimista, joilta sovellus lataa tietokantapäivityksiä mobiililaitteille.

Käyttöoikeuden kesto

Ajanjakso, jonka sisällä voit käyttää sovelluksen toimintoja ja lisäpalveluja. Käytettävissäsi olevat palvelut vaihtelevat käyttöoikeuden tyypin mukaan.

Käyttöoikeus

Käyttöoikeus on aikarajoitteinen oikeus käyttää sovellusta, ja se myönnetään käyttöoikeussopimuksen puitteissa.

Käyttöoikeusavain

Yksilöllinen aakkosnumeerinen ketju. Käyttöoikeusavaimen avulla sovellusta voidaan käyttää loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaisesti (käyttöoikeuden tyyppi, voimassaoloaika ja rajoitukset). Sovellusta voi käyttää vain käyttöoikeusavaimen kanssa.

Lisäkäyttöoikeusavain

Avain, joka vahvistaa luvan sovelluksen käyttöön, mutta ei ole tällä hetkellä käytössä.

Päivitys

Menettely, jossa korvataan tai lisätään uusia tiedostoja (tietokantoja tai sovellusmoduuleja), jotka on haettu Kasperskyn päivityspalvelimilta.

Sovelluksen aktivointi

Sovelluksen kytkeminen täyden toiminnallisuuden tilaan. Käyttäjä voi suorittaa aktivoinnin sovelluksen asennuksen aikana tai sen jälkeen. Sovelluksen aktivointiin tarvitaan aktivointikoodi tai avaintiedosto.

Virustietokannat

Tietokannat, jotka sisältävät tietoja Kasperskyn tuntemista tietoturvauhkista virustietokantojen julkaisuhetkellä. Virustietokantojen merkinnät mahdollistavat tarkistetuissa objekteissa olevan haitallisen koodin havaitsemisen. Virustietokannat ovat Kasperskyn asiantuntijoiden luomia, ja ne päivitetään tunnin välein.