Aluerajoitukset

4. huhtikuuta 2023

ID 99562

Hallintakonsolin ominaisuudet voivat olla rajoittuneita riippuen alueesta, jonka syötit tehdessäsi käyttäjätiliä:

• Jos Kaspersky-sovellus ei ole kaupallisessa käytössä tilisi alueella, eräät verkkosivuston osiot ja liittymän elementtien sovelluksen hallinta voivat olla piilossa tai ne eivät ehkä ole saatavilla kielelläsi.
  • Jos Kaspersky-sovelluksen käyttöoikeus on aluekohtainen ja tilisi on rekisteröity eri alueella, et ehkä voi käyttää käyttöoikeutta laitteella tai ladata sovelluksen asennuspakettia.
  • Kasperskyn Android-sovellusten Google Play -latauslinkit eivät välttämättä ole käytettävissä Kiinassa paikallisen lainsäädännön vuoksi.

Jos haluat muuttaa alueasetuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluun.