Tietoja käyttöoikeudesta

10. lokakuuta 2022

ID 70647

Toiminto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Käyttöoikeus on aikarajoitteinen oikeus käyttää sovellusta, ja se myönnetään käyttöoikeussopimuksen puitteissa.

Käyttöoikeus sisältää oikeuden käyttää sovellusta käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti ja oikeuden saada teknistä tukea. Käytettävissä olevat ominaisuudet ja sovelluksen käytön voimassaoloaika määräytyvät sovelluksen aktivoimiseen käytettävän käyttöoikeuden tyypin mukaan.

Käyttöoikeustyyppejä on seuraavanlaisia:

• Kokeilu – ilmainen käyttöoikeus, joka mahdollistaa sovelluksen kokeilukäytön.

Kokeilukäyttöoikeuden voimassaoloaika on rajallinen. Kun kokeilukäyttöoikeus vanhenee, Kaspersky Small Office Security lakkaa toimimasta. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava maksullinen käyttöoikeus.

Voit aktivoida sovelluksen kokeilukäyttöoikeudella vain kerran.

• Maksullinen – maksullinen käyttöoikeus, joka toimitetaan ostaessasi sovelluksen.

Kun maksullinen käyttöoikeus vanhenee, sovelluksen päätoiminnot lakkaavat toimimasta. Jos haluat jatkaa Kaspersky Small Office Securityn käyttämistä, sinun on uusittava maksullinen käyttöoikeus. Jos et ole aikeissa uusia käyttöoikeutta, poista sovellus tietokoneeltasi.

Suosittelemme uusimaan käyttöoikeuden ennen sen vanhenemista, jotta varmistetaan tietokoneen paras mahdollinen suojaus tietoturvauhkia vastaan.

Voit hankkia Kaspersky Small Office Securityn ilmaisen kokeiluversion ennen käyttöoikeuden ostamista. Kaspersky Small Office Securityn kokeiluversio on käytettävissä lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeilujakso on umpeutunut, Kaspersky Small Office Securityn kaikki ominaisuudet kytkeytyvät pois käytöstä. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava käyttöoikeus.

Kaspersky Small Office Security voidaan asentaa seuraaviin laitteisiin:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Securityn versio kyseiselle käyttöjärjestelmälle)
  • macOS (Kaspersky Small Office Securityn versio kyseiselle käyttöjärjestelmälle).

Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeus oikeuttaa sinut käyttämään Kaspersky Password Manageria.

Saat pääsyn myös Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin laitteiden suojauksen hallinnoimiseksi.