Mitä uutta

19. joulukuuta 2023

ID 119653

Kaspersky Small Office Securityyn on lisätty seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Kaikissa sovelluksen hälytyksissä on linkit vastaaviin ohjeartikkeleihin.
  • Lisätty animaatiotehosteita sovelluksen pääikkunan kilpikuvakkeeseen.
  • Parannettu ohjatun asennustoiminnon aloitusnäyttöä.
  • Parannettu Suojattu selaus -komponenttia: Nyt kehyksen väri muuttuu, kun suojauskomponentit poistetaan käytöstä.
  • My Kasperskyyn kirjautuminen Googlen tai Applen tilin avulla ei ole enää tuettua Venäjällä.

Sovelluksen nykyisestä ja aiemmista versioista poistetut toiminnot