Yhteensopivuus muiden Kaspersky-sovellusten kanssa

19. joulukuuta 2023

ID 149022

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

Kaspersky Small Office Security on yhteensopiva seuraavien Kaspersky-sovellusten kanssa:

• Kaspersky Safe Kids 1.5 ja Safe Kids 2023
  • Kaspersky Password Manager 10.0, 10.1, 10.2, 10.3, 2023.0, 2023.1, 2023.2, 2024.0
  • Kaspersky Software Updater 2.1
  • Kaspersky Virus Removal Tool 2015, 2020
  • Kaspersky VPN Secure Connection 4.0, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 5.7, 5.8, 5.9, 5.13, 5.14, 5.15, 5.16

Tiedostopalvelimelle asennettu Kaspersky Small Office Security on yhteensopiva Kaspersky Securityn Microsoft Exchange 9.0 -palvelinten Maintenance Release 6 -version ja uudempien (sisältäen hotfix-päivityksen 1) kanssa sekä Kaspersky Securityn Microsoft Exchange 9.0 -palvelinten Maintenance Release 6 -version kanssa. Jotta nämä sovellukset toimisivat oikein Kaspersky Small Office Security File Serverin kanssa:

• Poista käytöstä Sähköpostin virustorjunta.
  • Poista käytöstä Suojattu selaus tai lisää Suojatun selauksen asetuksissa Exchange Web Services -verkko-osoitteet luotettavien URL-osoitteiden luetteloon (Suojatun selauksen asetuksetLisäasetuksetLuotetut URL-osoitteet).