Siirrettävien asemien tarkistuksen asetukset

19. joulukuuta 2023

ID 199580

Asetukset

Kuvaus

Toiminto, kun siirrettävä asema on liitetty

• Pikatarkistus. Jos valitset tämän vaihtoehdon, liitettyäsi ulkoisen laitteen Kaspersky Small Office Security tarkistaa ainoastaan tiedostot, jotka ovat tietyn muotoisia ja alttiimpia virustartunnoille ja jotka sijaitsevat juurikansiossa. Pikatarkistus ei myöskään sisällä arkistojen purkamista ja tarkistusta.
  • Yksityiskohtainen tarkistus. Jos tämä valintaruutu on valittuna, Kaspersky Small Office Security tarkistaa kaikki ulkoisen laitteen jokaisessa kansiossa olevat tiedostot, kun kytket ulkoisen laitteen. Lisäksi se purkaa ja tarkistaa arkistot paitsi salasanasuojatut.

Siirrettävän aseman maksimikoko

Jos tämä valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security tarkistaa kaikki ulkoiset laitteet, jotka eivät ylitä määritettyä maksimikokoa.

Jos ruutua ei ole valittu, Kaspersky Small Office Security tarkistaa kaikenkokoiset ulkoiset laitteet.

Näytä tarkistuksen edistyminen

Jos tämä valintaruutu on valittu, Kaspersky Small Office Security näyttää ulkoisten laitteiden tarkistuksen etenemisen erillisessä ikkunassa ja käynnissä olevien tarkistusten ikkunassa.

Estä tarkistustehtävän pysäytys

Jos tämä valintaruutu on valittu Pysäytä-painike ei ole saatavilla ulkoisten laitteiden tarkistusta varten käynnissä olevien tarkistusten ikkunassa.