Verkkokäytäntöjen hallinta. Poissulkemiset

19. joulukuuta 2023

ID 69082

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Tässä ikkunassa voit luoda poissulkemisien luettelon Verkkokäytäntöjen hallinnan määritetyistä asetuksista. Pääsy asetuksiin, jotka vaikuttavat verkkosivustoihin, jotka on lisätty poikkeusluetteloon, sovelletaan silloin, kun estetään verkkosivustoja luokittain (Estä valittujen luokkien verkkosivustojen käyttö -painike) ja kun estetään kaikki sivustot (Estä kaikkien verkkosivustojen käyttö -painike).

Voit esimerkiksi sallia Internet-viestintä-luokkaan kuuluvien verkkosivustojen käytön mutta lisätä verkkosivuston www.esimerkki.com poikkeusten luetteloon, jos haluat estää nimenomaan sen käytön. Tässä tapauksessa Verkkokäytäntöjen hallinta sallii kaikkien muiden yhteisöverkostojen paitsi sivuston esimerkki.com käyttämisen. Voit myös estää kaikkien verkkosivustojen käytön ja lisätä sallittavan sähköpostisivuston poikkeusluetteloon. Tällöin Verkkokäytäntöjen hallinta sallii käyttäjän käyttää vain verkkosähköpostisivustoa.

Poikkeusluettelo

Verkko-osoitteen peite

Tyyppi

Toiminto

Muokkaa

Poista

Lisää