Estä pelit luokkien mukaan

19. joulukuuta 2023

ID 69231

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Tässä ikkunassa voit estää tai sallia pelien käynnistämisen sisällön mukaan. Pelin sisältöluokitus (valintaruudut) vastaa PEGI- tai ESRB-luokituksia. Pelin luokitustyyppi valitaan automaattisesti sijaintisi mukaan. Tarvittaessa voit valita peliluokitustyypin manuaalisesti Verkkokäytäntöjen hallinta -komponentin asetuksista.

Jos luokan nimen viereinen ruutu on valittu, Verkkokäytäntöjen hallinta estää tähän luokkaan kuuluvat pelit.

Jos luokan nimen viereistä ruutua ei ole valittu, Verkkokäytäntöjen hallinta sallii tähän luokkaan kuuluvien pelien käynnistämisen.

Peli voidaan käynnistää, jos kaikki peliin liittyvät sisältöluokat ovat sallittuja.