Mitä uutta

19. maaliskuuta 2024

ID 119653

Kaspersky Small Office Securityyn on lisätty seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Parannettu käyttöliittymä varmuuskopiotoimintoja varten.
  • Voit nyt määrittää verkkokameran ja mikrofonin ohjaustoiminnolle luotettujen sovellusten listan, jotta turhat ilmoitukset eivät keskeytä toimiasi.
  • Lisättiin mahdollisuus kirjautua My Kasperskyyn VK:lla ja Yandexilla.
  • Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä Intiassa.

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

• Kaspersky Protection -laajennus on nyt saatavilla Microsoft Edge -selaimelle Chrome Web Storesta.
  • Sovellus käyttää nyt NTFS-pakkausta pienentääkseen jäljitystiedostojen kokoa.
  • Otettiin käyttöön uusi käynnistyskuva.
  • Lisättiin tuki kokeilujakson kieltäytymismekanismille.
  • Paransimme sovelluksen pääikkunassa näytettävien suositusten esittelylogiikkaa; lisäsimme suosituskortteihin luokkien nimet ja animaatiotehosteita.
  • Lisättiin uusi luokka - Tietojenkalastelun IP.

Sovelluksen nykyisestä ja aiemmista versioista poistetut toiminnot