Antimalware Scan Interface (AMSI) -käyttöliittymän tuomaa suojaa

19. maaliskuuta 2024

ID 185853

Tässä osiossa kerrotaan siitä, kuinka kolmansien osapuolten sovellukset, kuten Microsoft Office, voivat lähettää komentosarjoja tarkistettavaksi Kaspersky Small Office Securityyn AMSI (Antimalware Scan Interface) -käyttöliittymän avulla. Kerromme myös tarkemmin, kuinka suojaus otetaan pois käytöstä Kaspersky Small Office Securityssä AMSI-käyttöliittymää käyttäen.

Tässä osiossa

Tietoja Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän hyödyntämisestä suojauksessa

Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän avulla tapahtuvan suojauksen ottaminen käyttöön

Komentosarjan jättäminen pois tarkistuksesta Antimalware Scan Interface -käyttöliittymässä