Tietoja käyttöoikeudesta

19. maaliskuuta 2024

ID 70647

Toiminto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Käyttöoikeus on määräaikainen Kaspersky Small Office Securityn käyttöoikeus, joka myönnetään allekirjoitetun käyttöoikeussopimuksen (loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen) ehtojen mukaisesti.

Palveluiden laajuus ja voimassaoloaika riippuvat käyttöoikeudesta, jolla sovellusta käytetään.

Seuraavat käyttöoikeustyypit tarjotaan:

• Kokeilu

Ilmainen käyttöoikeus, joka on tarkoitettu sovelluksen kokeilemiseen. Kokeilukäyttöoikeuden voimassaoloaika on yleensä lyhyt.

Kun kokeilukäyttöoikeus vanhenee, kaikki Kaspersky Small Office Securityn ominaisuudet poistetaan käytöstä. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava maksullinen käyttöoikeus.

Voit käyttää sovellusta kokeilukäyttöoikeudella vain yhden kokeilujakson ajan.

• Kaupallinen

Maksullinen käyttöoikeus.

Kun kaupallinen käyttöoikeus vanhenee, sovelluksen keskeiset ominaisuudet poistetaan käytöstä. Jos haluat jatkaa Kaspersky Small Office Securityn käyttämistä, sinun on uusittava maksullinen käyttöoikeus. Kun kaupallinen käyttöoikeus vanhenee, et voi jatkaa sovelluksen käyttöä ja sinun on poistettava se laitteeltasi.

Saatat saada erikoistarjouksen, jolla voit ottaa käyttöoikeuden automaattisen uusimisen käyttöön ja saada alennuksen seuraavasta käyttöoikeudesta, kun aktivoit nykyistä käyttöoikeutta. Jos hyväksyt automaattisen uusimisen käyttöönoton, napsauta kohtaa Nappaa alennus ja sinut ohjataan verkkosivustolle, jonne voit antaa vaaditut maksutiedot. Jos et halua ottaa automaattista uusimista käyttöön juuri nyt, voit tehdä sen myöhemmin Erikoistarjous on saatavilla Profiili-osiossa.

Suosittelemme uusimaan käyttöoikeuden ennen sen vanhenemista, jotta tietokoneen paras mahdollinen suojaus kaikkia turvauhkia vastaan voidaan varmistaa.

Voit hankkia Kaspersky Small Office Securityn ilmaisen kokeiluversion ennen käyttöoikeuden ostamista. Kaspersky Small Office Securityn kokeiluversio on käytettävissä lyhyen kokeilujakson ajan. Kun kokeilujakso on umpeutunut, Kaspersky Small Office Securityn kaikki ominaisuudet kytkeytyvät pois käytöstä. Jos haluat jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava käyttöoikeus.

Kaspersky Small Office Security voidaan asentaa seuraaviin laitteisiin:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Securityn versio kyseiselle käyttöjärjestelmälle)
  • macOS (Kaspersky Small Office Securityn versio kyseiselle käyttöjärjestelmälle)

Kaspersky Small Office Security -käyttöoikeus oikeuttaa sinut käyttämään Kaspersky Password Manageria.

Saat pääsyn myös Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin laitteiden suojauksen hallinnoimiseksi.