Kaspersky Small Office Securityn päivittäminen

19. maaliskuuta 2024

ID 71677

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos valitset suoritustilan Automaattisesti päivitysasetusten ikkunassa (TietoturvaVirustietokannan päivitysTietokantojen päivityksen ajastus).

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle. Kun päivität sovelluksen, kaikki asetuksesi säilytetään.

Jos käyttäjä on keskeyttänyt tarkistustehtävät hetkenä, jona päivitys saapuu, sovellus pakottaa kyseisten tehtävien lopetuksen ja suorittaa päivityksen. Aktiivisten tarkistustehtävien lopetusta ei pakoteta.

Kaspersky Small Office Securityn asentaminen Kaspersky Small Office Security 5:n, 6:n tai 7:n päälle

Jos asennat Kaspersky Small Office Securityn tietokoneeseen, jossa on jo asennettuna Kaspersky Small Office Security 5, 6 tai 7, seuraavat tietotyypit eivät ole käytettävissä:

• Roskapostin eston tietokannat
  • Karanteenissa olevat tiedostot

Jos sinulla on Kaspersky Small Office Securityn aiemman version voimassa oleva käyttöoikeus, sinun ei tarvitse aktivoida sovellusta. Ohjattu asennustoiminto hakee automaattisesti Kaspersky Small Office Security -sovelluksen aiemman version käyttöoikeuden tiedot ja käyttää niitä Kaspersky Small Office Securityn asennuksen yhteydessä.

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimusten ja/tai lausuntojen tekstit eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Tietyt rajoitukset koskevat vanhan sovellusversion päivittämistä uuteen sovellusversioon.

Jos olet luonut säilön Kaspersky Small Office Security 4:ssä, Kaspersky Small Office Security muuntaa sen salaiseksi säilöksi ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Salaisessa säilössä olevat tiedostot tulevat käyttöön, kun muunnos valmistuu. Säilöjen muuntaminen salaisiksi säilöiksi voi kestää kauan.

Sovellus voidaan päivittää, jos seuraavat Kaspersky Small Office Security -versiot on asennettu tietokoneeseen:

• Kaspersky Small Office Security 5
  • Kaspersky Small Office Security 6
  • Kaspersky Small Office Security 7

Sovelluksen päivittämistä uudempaan versioon koskevat rajoitukset

Päivittäminen Kaspersky Small Office Securitystä sisältää seuraavat rajoitukset ja erityiset huomautukset:

• Aiemmasta versiosta tehdyn päivityksen jälkeen Kaspersky Small Office Security käynnistyy automaattisesti, vaikka sovelluksen automaattinen käynnistys olisi poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa. Kun käyttöjärjestelmä käynnistyy uudelleen tämän jälkeen, Kaspersky Small Office Security ei käynnisty automaattisesti jos sovelluksen automaattinen käynnistys on poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa.
  • Jos Kaspersky Small Office Securityn aiemman version Järjestelmän tarkkailu -komponenttia ei ollut tiedostopalvelimessa, tämä komponentti otetaan oletuksena käyttöön uuteen versioon päivitettäessä. Jos päivität Kaspersky Small Office Security -version, jossa Järjestelmän tarkkailu -komponentti on jo mukana, tämän komponentin asetukset tallennetaan.