Vaihe 1. Valitse varmuuskopioitavat tiedostot ja kansiot

19. maaliskuuta 2024

ID 93342

Ohjatun toiminnon vaiheessa Valitse kansiot voit määrittää kansiot ja tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida. Voit tehdä niin raahaamalla ja pudottamalla halutun kansion Valitse kansiot -ikkunaan tai valitsemalla kansion napsauttamalla Valitse-painiketta, joka avaa Valitse kansio -ikkunan. Valitse kansio -ikkunassa voit valita kansion puunäkymästä tai syöttää kansion polun manuaalisesti tekstilaatikkoon.

Kaspersky Small Office Security ei luo varmuuskopioita tiedostoista, jotka sijaitsevat Työpöytä- tai Omat tiedostot -kansioissa, jos nämä kansiot sijaitsevat verkkoasemalla.

Lisää kansioita napsauttamalla Lisää-painiketta sivun oikeassa ylälaidassa. Voit poistaa kansion tältä sivulta pitämällä osoitinta haluamasi kansion päällä ja napsauttamalla roskakoripainiketta.

Kun kansio on lisätty, voit valita tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida. Voit tarkastella kansiossa olevien tiedostojen luetteloa kaksoisnapsauttamalla haluamaasi kansiota. Voit lisätä tiedostoja varmuuskopioon tai poistaa niitä siitä käyttämällä tiedostojen vieressä olevia valintaruutuja. Jos haluat löytää tietyn luettelossa olevan tiedoston, käytä Hae-vaihtoehtoa.

Jos haluat järjestellä tiedostot tyypin perusteella suorittaaksesi pikamäärityksen, napsauta kohtaa Valitse tiedostotyypit ja valitse mikä tahansa ennalta määritetty luokka: Ääni, Kuvat, Asiakirjat, Talousasiakirjat, Video tai Muut tiedostotyypit.