Vaihe 2. Valitse varmuuskopiotaltio

19. maaliskuuta 2024

ID 93345

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Ohjatun toiminnon vaiheessa Valitse taltio voit määrittää varmuuskopiotaltion tai määrittää olemassa olevan taltion:

• Pilvitallennukset. Valitse vaihtoehto Dropbox, jos haluat tallentaa varmuuskopiot Dropbox-pilvitallennukseen. Huomaa, että Dropbox-pilvitallennus pitää aktivoida ennen käyttöä. Kun varmuuskopioit tietoja pilvitallennukseen, Kaspersky Small Office Security ei luo varmuuskopioita tietotyypeistä, jotka sisältyvät Dropboxin käyttöehtojen rajoituksiin.
  • Verkkoasemat. Jos haluat tallentaa varmuuskopiot verkkoasemalle, määritä haluamasi verkkoasema napsauttamalla Lisää-painiketta.

• Paikalliset ja siirrettävät asemat. Jos haluat tallentaa varmuuskopiot paikalliselle tai siirrettävälle asemalle, valitse haluamasi asema luettelosta.
  • Minulla on jo taltio. Jos sinulla on jo varmuuskopiotaltio, määritä se napsauttamalla Yhdistä-painiketta.

Tietojen turvallisuuden varmistamiseksi suosittelemme käyttämään pilvitallennusta tai luomaan varmuuskopiotaltiot siirrettäville asemille.

Verkkoaseman lisääminen taltioksi

Paikallisen tai siirrettävän aseman lisääminen taltioksi