Tavaramerkki-ilmoitukset

2. heinäkuuta 2024

ID 72033

Rekisteröidyt tavaramerkit ja palvelumerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Adobe, Acrobat ja Reader ovat Adobe Systems Incorporatedin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

Apple, Mac, macOS, MacBook, MacBook Air, Mac Pro, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari, Sand ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Arm on Arm Limitedin (tai sen tytäryhtiöiden) rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muualla.

Cloudflare, Cloudflare-logo ja Cloudflare Workers ovat Cloudflare, Inc:n tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muilla lainkäyttöalueilla.

Dropbox on Dropbox, Inc:n tavaramerkki.

Google, Google+, Google Chrome, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube ja Android ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Intel, Celeron ja Atom ovat Intel Corporationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.

IOS on Cisco Systems, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja tietyissä muissa maissa.

Java ja JavaScript ovat Oraclen ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Linux on Linus Torvaldsin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

LogMeIn Pro ja Remotely Anywhere ovat LogMeIn, Inc:n tavaramerkkejä.

Mail.ru on Mail.ru LLC:n tavaramerkki.

OpenSSL on OpenSSL Software Foundationin omistama tavaramerkki.

ActiveX, Active Directory, Direct3D, Microsoft, Microsoft Edge, Windows, Windows Media, Windows XP, Windows Server, Windows Store, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, Bing ovat Microsoft-yritysryhmän tavaramerkkejä.

Mozilla, Firefox ja Thunderbird ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

VMware on VMware, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muilla oikeustoimialueilla.