Yhteensopivuus muiden Kaspersky-sovellusten kanssa

15. maaliskuuta 2021

ID 149022

Kaspersky Small Office Security on yhteensopiva seuraavien Kaspersky-sovellusten kanssa:

• Kaspersky Safe Kids 1.5
  • Kaspersky Password Manager 9.2
  • Kaspersky Software Updater 2.1
  • Kaspersky Virus Removal Tool 2015, 2020
  • Kaspersky VPN Secure Connection 4.0, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3.

Tiedostopalvelimelle asennettu Kaspersky Small Office Security on yhteensopiva Kaspersky Securityn Microsoft Exchange 9.0 -palvelimille Maintenance Release 5 (mukaan lukien hotfix-korjaus 1) sekä Kaspersky Securityn Microsoft Exchange 9.0 -palvelimille Maintenance Release 6. Jotta nämä sovellukset toimisivat oikein Kaspersky Small Office Security File Serverin kanssa:

• Poista käytöstä Sähköpostin virustorjunta.
  • Poista käytöstä Verkon virustorjunta tai lisää Verkon virustorjunnan asetuksissa Exchange Web Services -verkko-osoitteet luotettavien URL-osoitteiden luetteloon (Verkon virustorjunnan asetuksetLisäasetuksetLuotetut URL-osoitteet).