Tietokoneen yhdistäminen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin

15. maaliskuuta 2021

ID 85311

Tietokoneen yhdistäminen Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin:

1. Asenna Kaspersky Small Office Security tietokoneelle, jonka suojausta haluat hallinnoida.
  2. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  3. Napsauta Hallintakonsoli-painiketta.
  4. Napsauta Hallintakonsoli-ikkunassa Yhdistä hallintakonsoliin -painiketta.
  5. Syötä pääkäyttäjän salasana Salasanasuojaus-ikkunaan. Tämä vaihe esitetään, jos sovellusten hallinnan käytön suojaus on käytössä.
  6. Tee jokin seuraavista toiminnoista Yhdistä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin -ikkunassa:
    • Jos olet jo rekisteröinyt pääkäyttäjätilin Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolissa, täytä yhteyslomakkeen kentät ja muodosta yhteys Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin.
    • Jos et ole vielä rekisteröinyt tiliä Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolissa, napsauta Rekisteröidy -painiketta ja suorita rekisteröinti avautuvassa Luo pääkäyttäjätili -ikkunassa.

Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli avataan ja Laitteet-osio avataan oletusselaimen ikkunaan. Voit nyt etähallita tämän tietokoneen suojausta Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin kautta.

Kun muodostat yhteyden Kaspersky Small Office Security -hallintakonsoliin joillakin alueilla hyväksyt Tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttöön koskevan lausunnon, jonka sijainti on seuraava: <levy>:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Small Office Security 21.3\Doc\KSOSPC-KSOSFS\<kieli>\corporate_gdpr_kaspersky_small_office_security_8_0_mykaspersky_mykaspersky.txt (64-bittiset järjestelmät) tai <levy>:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Small Office Security 21.3\Doc\KSOSPC-KSOSFS\<kieli>\corporate_gdpr_kaspersky_small_office_security_8_0_mykaspersky_mykaspersky.txt (32-bittiset järjestelmät).