Mitä uutta

27. kesäkuuta 2022

ID 119653

Kaspersky on luonut sovelluksesta erityisversion Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion asukkaille. Jos olet Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion asukas, sinun tulee ladata ja asentaa tämä sovellusversio.

Kaspersky Small Office Securityyn on lisätty seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Päätepalvelimien tuki on lisätty.
  • Tietokoneen suojaustilojen parannuksia. Erityisesti ratkaistu ongelma, jossa punainen tila (esimerkiksi tietokannat vanhentuneet) näkyi oranssin tai vihreän kuvakkeen vieressä valmiin tarkistustehtävän kohdalla.
  • Tarrat lisätty chattiin.

Sovelluksen nykyisestä ja aiemmista versioista poistetut toiminnot