Aktivointikoodien palauttaminen

27. kesäkuuta 2022

ID 140542

Jos olet kadottanut sinulle aiemmin toimitetun aktivointikoodin, voit palauttaa sen seuraavilla tavoilla:

• Jos sinulla on Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli -tili, löydät aktivointikoodit Lisenssit-osiosta Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli -verkkosivuilta.
  • Jos sinulla ei ole Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli -tiliä, mutta sovellus on asennettu ja aktivoitu yhdessä laitteistasi, voit luoda Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli -tilin tälle laitteelle ja käyttää sitä muodostaaksesi yhteyden Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoliin. Sovellus lähettää tiedot lisenssistäsi tilille. Aktivointikoodi näytetään Lisenssit-osiossa Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsolin verkkosivustossa.
  • Jos sinulla ei ole Kaspersky Small Office Securityn hallintakonsoli -tiliä, eikä sovellusta ole aktivoitu millään laitteellasi, ota yhteyttä tekniseen tukeen.

Voit lukea lisää aktivointikoodien palauttamisesta.